Tatoeages verwijderen

Cover up tatoeage

Een cover up tatoeage is een mogelijkheid om je oude tatoeage te laten bedekken met een nieuwe. De oude tattoo wordt niet opgeknapt, maar volledig bedekt door een nieuwe afbeelding. De nieuwe tatoeage zal in dit geval altijd groter zijn, om de oude tatoeage volledig te kunnen bedekken.

In sommige gevallen kan het zo zijn dat je een tatoeage echt niet meer mooi vindt. Of dat je de naam van een vriend of vriendin hebt laten zetten en dat je die persoon niet meer kunt luchten of zien. Of dat je naar een tatoeëerder bent geweest die toch niet zo goed was als hij zelf beweerde….

In die gevallen is onze laser een uitkomst, je kunt het laten verwijderen, maar je kunt het ook laten vervagen, zodat er een nieuwe tatoeage over heen gezet kan worden. Het is goed om te weten dat een cover up tatoeage beter zal slagen als de oude lichter is gemaakt. Dit geeft de tattoo artiest een beter ‘canvas’ en meer flexibiliteit voor een nieuw design. Op deze manier zal er van de oude tattoo niets meer te zien zijn. Voor het vervagen van een tatoeage zullen ook minder behandelingen nodig zijn.

winstrol resultaten
boldenone acetate met dianabol
anavar bijwerkingen
sustanon bijwerkingen
boldenone dosering
deca nandrolone

hgh cycle dosage colthan-cold.xyz buy xanax

where can i buy trazodone melanotan 2

bodybuilding motivational wallpapers npp steroid bodybuilder gay fucking
Surge in illegal sales of drugs as gangs exploit primo enanthate NBA Players: Nearly 1 in 6 Has Abnormal ECG

Like this Article? Share it!

UA-48265005-1