Tatoeages verwijderen

Markers verwijderen na bestraling

Natuurlijk is het logisch dat je de periode van kanker en de bijbehorende behandeling zo ver mogelijk achter je wilt laten. Zichtbare stippen op de plaats waar bestraald is kunnen dan zeer zeker een herinnering zijn aan deze moeilijke en zware periode bij het zien in de spiegel. Maar is het verstandig om ze te laten verwijderen?

Ten eerste is het een kleine moeite om deze stipjes te verwijderen met onze laser. Vaak worden deze stippen heel licht aangebracht net onder de huid. Maar in het ergste geval heb je ooit weer bestraling nodig en zal de radioloog de plaats moeten kunnen vinden waar eerder bestraald is. In sommige gevallen kan een bepaald deel van je lichaam de maximale hoeveelheid bestraling al hebben gehad en mag op die plaats niet meer bestraald worden. De aangebrachte stippen geven aan waar al eerder bestraald is.

We krijgen wel eens de vraag of we deze stippen kunnen verwijderen, maar we raden toch aan om dit in overleg te doen met je arts.

Tattoo markers verwijderen na bestraling

 

bodybuilding pancakes rutina smolov l alanine bodybuilding

dianabol uk how to get ambien rapid fitness raleigh gyms near 32256 non prescription topamax site fiable pour acheter cialis buy generic latisse online sust 250 pills for sale uprima europharma steroids

female bodybuilder comics bcaa while cutting bodybuilding.com birthday coupon
bodybuilding definition workout most aesthetic physique rolled oats bodybuilding
bodybuilding.coom maignes syndrome injectable testosterone for bodybuilding
Buy Oral Steroids Online UK cypiobol 250 Legal Steroids UK – Top Steroids For Sale in UK in 2018

Like this Article? Share it!

UA-48265005-1