Tatoeages verwijderen

Prijzen tatoeage verwijderen

De prijzen van het tatoeage verwijderen zal afhangen van twee dingen – kosten per sessie x totaal aantal sessies die nodig zijn.

Kosten per sessie

De kosten per sessie zullen afhangen van hoe groot je tattoo is. We gaan uit van het aantal vierkante centimeters. Er is geen verschil in kosten per sessie voor zwarte of gekleurde inkt. De meeste mensen overschatten kamagra online bestellen de grootte van hun tattoo, omdat vaak de open huid tussen de tatoeage niet gekleurd is en dus niet behandeld hoeft te worden.

Totaal aantal sessies nodig

Wij geven je een schatting van het totale aantal sessies die je nodig zult hebben. Dit zal afhangen van een aantal dingen, waaronder;

Kleur van tattoo – zwarte inkt is meestal makkelijker te verwijderen dan lichtere kleuren. Plaats op het lichaam – het dichter bij je hart , hoe beter de doorbloeding en hoe sneller de tatoeage zal verdwijnen. Uw eigen huidskleur – hoe donkerder de huid, hoe voorzichtiger we te werk moeten gaan. Tatoeages die gezet zijn door een amateur zijn vaak minder diep en bevatten meestal minder inkt en zijn dus sneller te verwijderen. Het niveau van vermindering – Als je de tatoeage alleen wilt laten vervagen voor een ‘cover-up’ dan dat zal dat minder sessies nodig hebben dan wanneer je een volledige ‘verwijdering’ wilt.

Prijzen tatoeage verwijderen

behandelingskosten per sessie, per vierkante centimeter:

0cm² t/m 1cm² € 15,-
1cm² t/m 3cm² € 25,-
3cm² t/m 4cm² € 35,-
5cm² t/m 10cm² € 45,-
11cm² t/m 20cm² € 60,-
21cm² t/m 25cm² € 65,-
26cm² t/m 30cm² € 80,-
31cm² t/m 40cm² € 90,-
41cm² t/m 50cm² € 100,-
61cm² t/m 70cm² € 110,-
71cm² t/m 80cm² € 120,-
81cm² t/m 90cm² € 130,-
91cm² t/m 100cm² € 140,-
101cm² t/m 110cm² € 150,-

Bij grotere of meerdere tattoos is de prijs in overleg. Betalingen dienen plaats te vinden per behandeling.

Let op: Tijdens het consultgesprek wordt de werkelijke prijs bepaald. De prijs is per behandeling! Bovenstaande tarieven zijn inclusief eventueel verschuldigde BTW.

Wilt je je afspraak afzeggen, doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Anders zullen wij je 50% van de, voor jouw gereserveerde tijd in rekening moeten brengen.

Voor een vrijblijvende offerte of meer info, neem gerust contact met ons op!

Prijzen tatoeage verwijderen

Anabolic Steroids – Abuse, Side Effects and Safety Fast recovery after workouts Anabolic steroids a serious global health problem amid boom in cosmetic use
Anavar for Women – steroid.com deca durabolin Tyson Fury denies allegations of steroid abuse after claims he was investigated by UK Anti-Doping
UA-48265005-1