Tatoeages verwijderen

Een tatoeage verwijderen met laser, hoe werkt het?

Een tatoeage verwijderen met laser gaat met behulp van de energie van het laserlicht waardoor de inkt moleculen uiteen vallen. De lasers zijn zorgvuldig ontwikkeld en geven een zeer korte uitbarsting van energie, genoeg om de inkt te fragmenteren maar niet genoeg om schade aan de huid te leveren. Een groot deel van de gefragmenteerde inkt wordt vervolgens door je eigen witte bloedcellen afgevoerd waardoor de tatoeage te vervagen. Herhaalde behandelingen met laser zijn vaak nodig meer en meer inkt af te breken totdat de resterende inkt van de tatoeage verdwenen is. Dat is de basis. Wilt u meer details weten kijk dan bij onze Veelgestelde vragen.

Hoe gaan we je tatoeage verwijderen met laser?

We zullen beginnen met een eerste beoordeling. De eerste beoordeling wordt uitgevoerd door een van onze gecertificeerde medewerkers. We zullen informeren naar je medische geschiedenis, want er zijn enkele medische aandoeningen en sommige medicijnen die meer risico’s op complicaties met zich mee kunnen brengen. Het kan zelfs zo zijn dat je een medische aandoening hebt en dat we aanraden je geen laserbehandeling te geven. Er zijn enkele zeldzame maar belangrijke mogelijke bijwerkingen of complicaties die je moet weten en we zullen deze en alle andere vragen die je hebt bespreken.

Je tatoeage

Daarna zullen we je tattoo bekijken, het mooiste is dat we komen te weten waar het is gezet, dan weten we ongeveer wat voor soort inkt er is gebruikt en we zullen vragen of je ook eventuele huidreacties hebt gehad nadat de tatoeage was gezet. We zullen het hebben over blootstelling aan de zon voor en na de behandeling. En je kunt aangeven of je een ‘complete’ verwijdering van je tatoeage wilt of een deel er van, of misschien wil je het alleen laten vervagen, zodat er weer iets nieuws overheen gezet kan worden.We zullen je tatoeage meten in vierkante centimeters en vertellen u de basiskosten per sessie en een schatting van hoeveel sessies we denken dat je nodig hebt om een goede verwijdering te bereiken. Dit is onderdeel van het behandelplan. We zullen je ook adviseren over eventuele pijnbestrijding en we zullen je adviseren over de nazorg en bescherming tegen de zon.

De behandeling

De meeste mensen geven aan dat de behandeling voelt alsof er een elastiekje tegen je huid ‘kletst’, velen omschrijven het als ‘niet zo pijnlijk als ik had verwacht’ en de meeste personen zijn verrast over hoe snel de behandeling gaat.  De laserbehandeling zelf is vrij snel – de sessies moeten minder dan 15 minuten duren. Tijdens de behandeling ontstaat de zogenaamde lasersnow, een dun vliesje dat na een paar minuten verdwijnt. Ook kan de huid tijdens en direct na de behandeling wit en ondoorzichtig lijken. Dit effect verdwijnt na 20-30 minuten waarna de tatoeage er weer uitziet als voor de behandeling. De behandelde plek wordt gekoeld met een verzachtende crème: calendula. Zodra de behandeling is afgelopen zal je huid aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gelegen. Dit kan een aantal dagen duren.

Na de behandeling

De reactie van de behandeling met de laser is helaas nooit met volledige zekerheid te voorspellen. Hoe de huid reageert op de laserbehandeling en hoe snel de huid herstelt is sterk afhankelijk van je fysieke toestand. Sporters, niet rokers en gezonde eters reageren beter op de behandelingen en zien de huid sneller herstellen. Natuurlijk speelt de nazorg ook een grote rol in het genezingsproces.

Tatoeages verwijderen met laser blijft in ontwikkeling en we zullen je op de hoogte als we horen over de nieuwste ontwikkelingen.

Tatoeages verwijderen met laser

bsn sustanon 250 prices 400 galleria parkway suite 1500 atlanta ga 30339 hgh pros and cons

bodybuilding snacks muskelkater schnell loswerden best bodybuilding vitamins

viagrx tadalis

what does first call out mean in bodybuilding megatropin bodybuilder sex pics
http://steroids-usa.net/ muscle growth steroids-usa.net
UA-48265005-1