Tatoeages verwijderen

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen over het tatoeage verwijderen met laser. Daarom hebben we een overzicht samengesteld met de meest gestelde vragen die we tegenkomen.

Waar halen jullie alle informatie vandaan
Er is een enorme hoeveelheid ‘informatie’ te vinden op het internet over tatoeages verwijderen. Sommige informatie is helaas verkeerd en soms worden er expres (om commerciële redenen) producten neergezet als de beste manier om je tattoo te verwijderen. Denk aan wonderzalfjes of schuurmachientjes. Wat je hier zult lezen zal dus afwijken van de wild west verhalen. Onze antwoorden zijn gebaseerd op de informatie uit de laser industrie, medische vakbladen, de connecties die we inmiddels hebben opgebouwd en natuurlijk onze eigen ervaring.  De Yag laser wordt keer op keer getest als dé beste manier om tattoos weg te halen. Het is de gouden standaard en daarom adviseren we deze methode en gebruiken we deze methode.  Als we wetenschappelijk bewijs vinden dat tatoeages nog beter verwijderd kunnen worden door het schuren met zout, cremes of een cupcake, dan zullen we dat kenbaar maken en overstappen op deze nieuwe methode.

Wat is een tatoeage
Een tatoeage is onder de huid ingekapselde inkt wat door naaldjes in de huid wordt aangebracht.

Wat is een laser
Laser is  de afkorting voor: Light Amplification by Stimulated Emission Radiation. Een laser apparaat produceert licht met een zeer specifieke golflengte. Voor het verwijderen van tatoeages levert een machine een bepaalde hoeveelheid energie aan de huid, die energie wordt geabsorbeerd door de inktdeeltjes onder huid. Onze laser produceert zeer korte, maar krachtige flitsen die de inktdeeltjes beschadigen, maar de huid niet.

Hoe verwijderd laser een tatoeage?
Als licht een object raakt, wordt een deel van dat licht (bepaalde golflengtes) geabsorbeerd door dat object, een deel gaat door het object en een deel van het licht wordt gereflecteerd. Het is de golflengte van het licht dat wordt gereflecteerd, waardoor wij kunnen zijn welke kleur dat object heeft. Dus, een blauwe tattoo is blauw omdat het licht met een blauwe golflengte reflecteert en golflengtes als groen en rood worden geabsorbeerd. Tijdens het tattoo verwijderen worden inktdeeltjes blootgesteld aan hele korte (nanoseconde) lichtflitsen met een hele grote hoeveelheid energie. De inktdeeltjes absorberen deze energie zeer effectief, maar omdat het zo’n grote hoeveelheid energie is in een hele korte periode, kunnen de inktdeeltjes de energie niet snel genoeg kwijt en zullen de inkdeeltjes kapot gaan.  De inkt fragmentjes zijn klein genoeg om door de witte bloedcellen afgevoerd te worden. Op die manier wordt een tatoeage verwijderd.

Zijn alle lasers hetzelfde?
WAARSCHUWING, niet alle lasers zijn hetzelfde! Om veilig en effectief tatoo inkt te kunnen verwijderen, moet de laser de juiste hoeveelheid energie leveren aan de huid op de juste diepte. Dit is precies wat de YAG laser doet. Er zijn laser apparaten die te weinig energie geven en er zijn apparaten die te veel energie geven over een te lange periode. Dit zal zeker brandwonden en littekens opleveren. Vandaar dat wij hebben gekozen voor hét apparaat dat speciaal voor deze doeleinden is ontwikkeld, de YAG laser.

Kunnen alle kleuren verwijderd worden?
Hoe lichter de kleur van de inkt, hoe moeilijker het te verwijderen zal zijn, omdat lichte kleuren bijna geen energie absorberen. Witte inkt reflecteert alle licht golflengtes en zal dus niet vervagen. Tatoeages met UV inkt kunnen we ook niet behandelen.

Kan het mis gaan?
De juiste apparatuur in handen van de juiste mensen maken laserbehandelingen veilig, maar zoals bij alles in het leven zijn er een aantal risico’s. Deze risico’s zijn gelukkig zeer zeldzaam, anders zouden we deze behandelingen niet blijven doen.

Doet het pijn?
De ervaringen van onze klanten variëren, maar eigenlijk valt het iedereen mee. De meeste klanten beschrijven het alsof er een elastiekje tegen je huid wordt geschoten of als spetters vet uit een hete koekenpan. De pijn is natuurlijk ook afhankelijk van de plaats op je lichaam. De onderarm zal minder gevoelig zijn als de binnenkant van je bovenarm. 

Kan ik gelijk weer werken?
Helaas, ja, je kunt gelijk weer aan het werk, zolang je de behandelde plek maar droog, schoon en uit de zon houdt.

Kan mijn nieuwe tattoo ook verwijderd worden?
We zien soms mensen die een dag na het zetten van een tattoo al komen met de vraag of het te verwijderen is., dus je zult niet de eerste zijn met spijt van een nieuwe tatoeage. We adviseren altijd om de huid minimaal zes weken te laten genezen. Een verse tattoo is vaak wel makkelijker te verwijderen dan een eeuwenoude tatoeage. Inkt zakt met de jaren dieper in de huid.

Zijn jullie gecertificeerd en verzekerd?
Jazeker, we werken uitsluitend met gecertificeerd personeel en zijn we verzekerd, mocht er toch iets misgaan

Veelgestelde vragen over tatoeages verwijderen

buy steriods

buy cheap steroids pdf to excel data entry sleeping pills online armodafinil online premium suv rental winstrol pills for sale kamagra nebenwirkungen

zees bodybuilder ipamorelin bodybuilding lebanon
best pre workout drink bodybuilding lose weight in 3 days with water weight loss supplements bodybuilding
http://steroids-usa.net/ dimethazine steroids-usa.net
UA-48265005-1